Hoppa till sidans innehåll

                           

Lek och lär fotboll


FULLT!

Kontakta Jonas Karlsson (This is a mailto link) omdu vill sätta upp er på reservlistan!

 

Vi träffas på söndagar och tillsammans med er föräldrar har vi en lek och lär fotbollsutbildning för de allra minsta barnen 4–6 år, genom leken vill vi lära ut de grundläggande kunskaperna inom fotboll. Vårt mål med lek och lär fotboll är att utveckla barns intresse för fotboll genom att ha roligt och göra enkla övningar med boll. Vi vill att barnen i tidig ålder ska lära sig bli vän med bollen och utveckla bra teknik och koordination samt få ett intresse för idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet.

Träningsupplägget är att varje barn och förälder jobbar med boll och genomför de temabaserade träningarna tillsammans. Anledningen till att vi även vill engagera föräldrarna är att barnen har lättare att lära sig saker när de känner sig trygga och då är förälderns roll att vara ett stöd och en positiv förstärkare som berömmer och guidar barnet under övningarna.
Träningstiden är 1 timme, de första 45 minuterna så använder vi boll och de sista 15 minuterna får föräldrarna vila medans barnen leker.
kl 14.30 – 15.30 på söndagar 20,27 maj, 3,10,17 juni, 12,19,26 augusti och 2,9,16 september, Ungdomsavslutning i mitten av oktober

Utrustningskrav för barn: gymnastikskor, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder, förälder

Utrustningskrav för förälder: gymnastikskor, kläder efter väder

 

Träningsavgift: 100: - för medlemmar och 200: - för nya medlemmar (100: - i träningsavgift och 100: - i medlemsavgift, 550: - medlemskap för hela familjen).
Föräldrarnas deltagande är gratis och väldigt uppskattat av barnen och oss i Rödsle BK

Anmälan sker här och antagning sker med principen ”först till kvarn” maxantalet är 40 barn. Ni får givetvis prova tre gånger innan ni bestämmer er!

Uppdaterad: 17 APR 2018 18:00
Skribent: Jonas Karlsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

tankOm

 

 

Postadress:
Rödsle BK - Fotboll
Herrgårdsvägen 32
57237 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0491-84160
E-post: This is a mailto link