Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli ledare?


Va kul att just du vill bli ledare i Rödsle BK!

Att vara ledare är bland det svåraste, roligaste och bästa man kan göra. Det är vi som ska lära barnen att spela fotboll, det är vi som ska lära barnen visa respekt och ödmjukhet mot andra människor, det är vi som ska göra träningarna roliga och skapa en miljö där barnen lyckas med aktionerna och utvecklas som spelare, det är vi som ska se till att barnen känner sig trygga och sedda.
Men framförallt så är det vi som ser glädjen i deras ansikten när de lyckas med en dribbling, skott, passning. Det är vi som får dela glädjen när vi vinner matcher!

Rödsle BK kräver att vi ledare lämnar in ett utdrag ur Polisens belastningsregister till klubben, när du fått hem ditt kuvert från Polisen så lämnar du det oöppnat till kansliet

Vi som klubb erbjuder i första skedet en internutbildning för tränare där vi går igenom spelarutbildningsplanen, visar några nyttiga övningar, närvarorapportering m.m. Vi går även en rundvandring på Fredriksbergs IP där vi visar vad allt finns och vilka regler och ordningsföreskrifter som gäller. Lite senare kommer du som ledare att erbjudas gå en C-diplom utbildning som vänder sig till dig som är tränare för barn upp till 12 år genom Svenska Fotbollsförbundet (Något som vi har som krav att alla ledare någon gång ska gå).
Vi vill även att du som ledare deltar i våra ledarträffar för att få information och att få möjlighet att träffa och lära känna de andra ledarne inom föreningen.

Uppdaterad: 04 APR 2018 10:15 Skribent: Jonas Karlsson
Epost: This is a mailto link

 Kansliets öppettider:

Måndag - fredag 09:00 - 13:00 

Maj - September  även

Måndag och torsdag 15:00 - 19:00

    

Klicka på SmFFs logga för att
se klubbens alla matcher 2019

Vi sponsrar Rödsle damcup 12 jan 2020

Restaurang Kupolen - huvudsponsor

Alexanderssons Måleri

Byggebo

Colorama

Din Trädgård

Elon

Intersport

Kiropraktor Mikael Nilsson

OKG

Scania

XL-Bygg

 

Stöd Rödsle BK via Sponsorhuset
när du handlar online

 

 

 

 

 

 

tankOm

 

 

 

  

Postadress:
Rödsle BK - Fotboll
Herrgårdsvägen 32
57237 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049184160
E-post: This is a mailto link